© 2020 creative rebels

Nagy Réka

Nagy Réka vagyok 25 éves fiatal grafikus és gamer Tahitótfaluról. 😃

Tanulmányaimat gimi után a Budapesti Metropolitan Egyetem Animáció szakán gyarapítottam BA és MA szintig. Grafikai tehetségem valószínűleg már csecsemőkoromban feltűnhetett szüleimnek, amikor egy nagyobb kárt csináltam, miután összefirkáltam a falakat a hálószobájukban. De kedves voltam és még a csekket is kitöltöttem én.

Viccet félre téve a gimnázium utolsó éveiben rajzolódott ki, hogy a rajzolással XD és az animációval szeretnék később foglalkozni. Mára már Mester Diplomámmal a kezemben tudok profin rajzolni

pont

(itt lehetne valami kreatív dolog is, de kellett főznöm egy kávét, hogy meg tudjam írni a bemutatkozásom neked.. amit amúgy lehet soha senki el se fog olvasni, de ha már itt vagy és olvasod akkor az siker, mert akkor érdemes volt megírnom.. mert.. nah kell egy kávé…..)

…ha még nem fáradtál el miközben olvasod, főzz te is magadnak egy kávét, aztán folytatom tovább a történetem.

Már tanulmányaim alatt volt szerencsém Kepes András “Világkép” című könyvének előzetesét elkészítenem egy kétfős csapatban. A BA diplomám pedig olyan animációkat és grafikákat tartalmaz, ami egy a STEAM-en is elérhető, Falcon City nevű krimi, detektív játék háttereit tartalmazza. A munkám során egy nagyon jó kis csapat tagjaként a játék animációs és grafikai anyagainak elkészítésével foglalkoztam. Rengeteg hátteret például én rajzoltam meg, így ezt a munkát is örömmel veszem portfóliómba és tapasztalataim közé.

Ahogy láthatod igazi csapatjátékos tudok lenni, de ha a kezem közé kerül egy feladat, akkor a tudáskártyáim előrángatva nagy örömmel ugrok a projektbe, amiket mindig sikerül megoldanom.

SZAKMAI KÉSZSÉGEIM

A következő készségek hivatottak bizonyítani szakmai rátermettségemet,
úgy mindenre…

Felveszem a telefont
0%
Adobe Photoshop és Illustrator ismerete
0%
Assasin's Creed
0%
Reggelek kávé nélkül
0%

A grafikai világon belül inkább a karakterkészítés és rajzolás felé húz a szívem, és az elmúlt években igazán jól fel is szívtam magam a karakterábrázolások fortélyaival.

Szabadidőmben nem épp barbibabákkal játszadoztam kiskoromban sem, azt inkább a húgaimra hagytam, én inkább a számítógépes játékok és az igazi RPG game-ek iránt érdeklődtem. Nem is csak a játék foglalkoztatott, hanem igazán jól beletanultam a játékok háttérkódjainak átírásába is, ami azt segítette elő, hogy egy egy karakter olyan ruhát kapjon, melyet én álmodtam meg neki. Szóval egy igazi kis vagány hekker csaj lettem. 😄

A hobbim lett igazából a munkám, így a rajzolás, és a kézművesség sose szokott elhagyni a szabadidőmben sem. Egyébként a krimi filmek iránt rajongok, és a zenei listám nagyrészét is a játékok és filmek zenéi teszik ki.

A családomat tekintve, szüleimen kívül van két húgom, de őket most hagyjuk is… 😅🤣